top of page

Joyce

Joyce is 3 Juli 1993 geboren ,na een zwangerschap van 40 weken . Precies op de dag dat ik uitgerekend was. De bevalling ging moeizamer. Joyce is geboren met behulp van een vacuümpomp.

 

Haar hoofdje was wat stuk en omdat ze stuipjes had, mocht ze in de couveuse. Dit zou van de geboorte komen werd ons verteld. Maar helaas gingen de stuipjes niet over, dus werden er allemaal onderzoeken gedaan en werd ons verteld dat ze epilepsie had en een hersenafwijking.

Na enkele weken in het ziekenhuis mochten we naar huis maar meestal duurde dit niet lang want ze groeide goed gelukkig, maar  hierdoor moesten de medicijnen voor haar epilepsie weer aangepast worden. De epilepsie bleek moeilijk instelbaar te zijn en dagelijks had ze wel aanvalletjes.


Met het ouder worden kreeg ze ook last van lichamelijke klachten. Haar heup ging uit de kom en ze is geopereerd aan scoliose. Joyce haar rug werd recht gezet vanaf haar nek tot haar stuit. Dit was een heftige operatie, maar Joyce is een sterk meisje gelukkig.

Zo hadden we een hoop ups en downs maar Joyce is een vrolijk  ondeugend meisje geworden, ondanks alles geniet ze van de kleine dingen en mensen om haar heen. De aandacht en knuffelmomenten, en niet te vergeten de muziek van Dirk Scheele en Frans met zijn gitaar. 

Golf Element Mint.png
Circel Element Blauw.png
Circel Element Blauw.png
Circel Element Pink.png
Circel Element Pink.png
Circel Element Blauw.png
da18eea8-86e6-4b23-bfcf-332eee0f06d2_edi
Vlinder%20Element_edited.png

" Met mij altijd dikke pret! "

bottom of page